AKÇAKALE İÇİN BENDE VARIM!
Reklam
  • Reklam

AKÇAKALE İÇİN BENDE VARIM!

Üç dönem Pekmezli belediye başkanlığı yapan, Bölgenin tecrübeli siyasetçisi Abdullatif Soydaş, Akçakale belediye başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

02 Ekim 2018 - 09:40 - Güncelleme: 02 Ekim 2018 - 09:45

2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde, Akçakale Belediye başkanlığı için aday olacağını açıklayan Abdullatif soydaş; “ bu hizmet yarışında bende varım” dedi.

Bölge’nin önemli siyasetçilerinden biri olan ve üç dönem pekmezli belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği, sulama birliği başkanlığı, Ak Parti’nin çeşitli önemli kademelerinde yer alan Abdullatif Soydaş, Akçakale belediye başkanlığı için alt yapı çalışmalarına başladı. Bölge’de birçok Kanaat önderi ve vatandaşlarla görüşen Soydaş, Bu kararı tek başına almadığını, Bölge’de yaptığı istişareler sonucunda böyle bir karar aldığını söyledi.

Abdullatif soydaş’ın Önümüzde ki günlerde resmi olarak Akçakale belediye başkanlığı için Adaylık başvurusu yapacağı öğrenildi.

ABDULLATİF SOYDAŞ KİMDİR?

1965 yılında Pekmezlide doğdu. 1994-1998 yılları arası Refah parti Şanlıurfa il Genel meclis üyeliği, 1998-2014 yılları arası Akçakale/Pekmezli Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Aynı anda belediye başkanlığıyla birlikte Güzelyurt Sulama Birliği Başkanlığı görevi yaptı.  Şu anda Ak Parti üst delegesi olarak görevi devam etmektedir. Kanaat önderi olarak birçok oluşumda bölgede barışlara öncülük etti.  25 yıldır bölgede aktif siyaset yapmaktadır.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GÜL, KARAKÖPRÜ İÇİN PROJELERİNİ SIRALADI.
GÜL, KARAKÖPRÜ İÇİN PROJELERİNİ SIRALADI.
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.