AKÇAKALE’DE MEHMETÇİĞE DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!
Reklam
  • Reklam

AKÇAKALE’DE MEHMETÇİĞE DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Barış Pınarı Harekatında Akçakale’de Mehmetçiğe destek çığ gibi büyüyor. Akçakaleli vatandaşlar Mehmetçiğe yöresel yemeklerinden ikram ederek desteklerini gösteriyorlar.

20 Ekim 2019 - 12:59

Akçakaleli kadınlar bir araya gelerek, hemen hemen her öğün kendi elleriyle Mehmetçiğe yemek hazırlıyor, ardından Harekat noktasına götürerek, ikram ediyorlar.

Kadınlar adına bir açıklama yapan Meryem Kurt; “Peygamberimiz buyuruyor ki, “Allah, sadece kendi yolunda cihad etmek ve kelime-i tevhidi doğrulamak üzere sefere çıkan kimseyi cennete sokmaya veya çıktığı evine sevap ve ganimet ile döndürmeye kefil olmuştur.”   Mehmetçiğimiz bu muştuyla yine yürüdü. Mevsimlerden en çok baharı, aylardan en ziyade Ağustos’u severdi ama şu Ekim günlerinde de yürüdü. Terörden bunalanlara barış, huzuru kaçırılanlara huzur, yüreği tutuşanlara serinlik dağıtmak üzere…

Hiç şüphesiz ki, Cenâb-ı Hakk’ın yardımıyla, hainlerin oyunları bozulacak, zalimlerin tuzakları ayaklarına, hileleri başlarına dolanacaktır. Mehmetçik siperleri tuttukça, bütün düşmanlarımızın da, onların içimize saldıkları zavallıların da hayalleri hakikatlerimize; tuzakları imanımıza çarpacak, kışkırttıkları terör selinin içinde kendileri boğulacaktır. Ordumuz barış uğruna ilerledikçe, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde masumlar, kadınlar, çocuklar güven ve huzura kavuşacaktır.

Mehmetçik ki, bir sancağın gölgesinde, alnında yıldızlar parlayan cevherimiz, hazinemizdir… Mehmetçik ki, vatan, bayrak, millet ve devlet uğruna tek yürek olan kahramanlık destanımızdır…  Mehmetçik, dünyanın iyiliği için cephede, insanlık adına siperdedir. Ve onlar omuz omuza, sırt sırtayken; mazlumların ve hakları ellerinden alınanların imdadına koşarken yerde ve gökte, uzakta ve yakında bütün dualarımız onlaradır, onlar içindir. Evlerimizde rahat oturup uyuyabiliyorsak, yolda rahat rahat gezip dolaşabiliyorsak bunlar hep Kahraman Mehmetçiğimiz sayesindedir. Bizim rahatımız,huzurumuz için en önemlisi vatan için canını feda etmeye hazır Mehmetçiklerimize biz ne yaparsak yapalım az kalır. Akçakale halkı olarak;sınırda görev yapan Mehmetçiklerimize yemek hazırlayan, ikramlarda bulunanlar kervanına ben de katılmak istedim. Akçakale olarak her zaman yanınızdayız. Ayağınıza taş değmesin. Rabbim sizleri korusun inşaAllah “dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hayriye demir
    4 yıl önce
    Helal olsun bacım sana senın gibiler iyiki var rabbım dahada cogaltsın.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.