Akçakale’de Hubeti aşireti MHP’ye katıldı!
Reklam
  • Reklam

Akçakale’de Hubeti aşireti MHP’ye katıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesinde bir seçim bürosu daha açıldı, açılışta Hubeti aşireti de MHP’ye katılım sağladı. MHP’ye geçenlere parti rozetini Milletvekili İbrahim Özyavuz taktı.

06 Mayıs 2023 - 19:26

14 Mayıs seçimlerine kısa süre kala MHP’nin sahadaki temposu artıyor. Tüm adaylar son sürat çalışmalara devam ederken, kitleler halinde partiye katılımlar da devam ediyor. Son olarak Akçakale ilçesinde düzenlenen programda Hubeti aşireti de MHP’ye geçiş yaptı. 

Akçakale İlçemizdeki seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü. Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Milletvekili Adayı Osman Mutlu’nun katılımıyla gerçekleşen açılışta Hubeti aşiretiMHP’ye katılım sağladı. 

MHP’ye geçen vatandaşlara MHP rozeti takan Milletvekili İbrahim Özyavuz, “Şanlıurfa’da MHP Vakti” diyerek, katılım yapanlara teşekkür etti.

MHP’nin Şanlıurfa’da her geçen gün daha da güçlendiğini ifade eden Özyavuz, “Her zaman söylüyoruz, yine söylüyoruz; Şanlıurfa’da oyunu en çok arttıran parti MHP’dir. 14 Mayıs’ta büyük zaferi kutlayacağız. Bugün, Hubeti aşireti mensuplarıyla birlikte daha da güçlendik. MHP’ye olan teveccühü, gittiğimiz her yerde görüyoruz, bu teveccüh sorumluluğumuzu daha da arttırıyor, daha fazla çalışıyoruz. Bugün burada gördüğümüz kalabalık bizleri o kadar mutlu ediyor ki; Bu sevgi seli daha fazla çalışmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Bizlere ilgi ve teveccüh gösteren her bir vatandaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...