Akçakale’de bir ilk
Reklam
  • Reklam

Akçakale’de bir ilk

Akçakale’de “Denemeye Ne Dersin” sloganıyla yola çıkan Abdülhamid Han İmam Hatip Ortaokulu tarafından ilçede ilk kez ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü deneme sınavı yapıldı.

17 Ocak 2022 - 08:47

AKÇAKALE- Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Abdülhamid Han İmam Hatip Ortaokulu tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik ilk kez düzenlenen deneme sınavına 45 okuldan toplam 600 öğrenci katıldı.

İlçede bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Abdülhamid Han İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Yılmaz, “Önceliğimiz eğitim, önceliğimiz yetişmiş insan” dedi. Müdür Yılmaz, şunları söyledi:

“Biz Akçakale'de bir ilki gerçekleştirerek ödüllü deneme sınavı yaptık. Yaklaşık 45 okuldan 600 öğrencimiz sınava katılım gösterdi. Amaç ilçede bir ilki gerçekleştirmek, öğrencilerin çalışmasını ödüllendirmek, okumayı cazip hale getirmek, kırsal ve merkez arasındaki dezavantajları öğrencilerimizin tespit edilmesi ve onları iyi bir birey iyi bir gelecek için hazırlamak.”

Yılmaz, ödüllü sınavın gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan Okul Aile Birliği’ne, Akçakale Kaymakamlığı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Akçakale Belediyesi’ne ve öğretmenlere teşekkür etti.

Sınav öncesi heyecanlı olduğu görülen öğrenciler de başarılarını ölçmek için sınava girdiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

DERECEYE GİRENLERİN KAZANACAKLARI ÖDÜLLER

Tam puan alan öğrenciye aylık 100 TL burs

1. olan öğrenciye tablet,

2. olan öğrenciye drone (insansız hava aracı)

3. olan öğrenciye bisiklet

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...