AKÇAKALE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI AÇILDI.
Reklam
  • Reklam

AKÇAKALE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI AÇILDI.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda, Koordinatörlüğünü Eğitimci Ahmet Yılmaz’ın yaptığı, Akıl ve zekâ oyunları sınıfının açılışı gerçekleştirildi.

09 Ocak 2020 - 12:15

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda açılan Akıl ve zekâ oyunları sınıfının açılışına, Akçakale ilçe milli eğitim şube müdürleri Eyyübiye Milli eğitim Şube müdürleri Akçakale ilçe spor müdürü, Okul müdürleri ve öğretmenler katılım gösterdi.

Proje Koordinatörü Ahmet Yılmaz; “ İlhamını Ecdat Enderun ve Gulamhane eğitim sisteminden aldığımız üstün yetenekli ve üstün zekalı öğrencilerimiz için Pilot okul olarak seçtiğimiz Mehmet Akif Ersoy Orta okulumuzda Akıl ve Zeka oyunları sınıfımızı açtık. Amacımız, Çocuklarımızın Akıl ve zeka kapasitelerini yükseltmelerini sağlamak, onlara katkı sağlamaktır. İnşallah bu sınıfların açılması için diğer okullarımızda da projemiz devam edecektir. Bu konuda emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz “dedi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü İsmail Demir İse; Böyle bir sınıfın Okulumuza kazandırılmasında büyük emekler sarf eden Başta Proje Koordinatörü sayın Ahmet Yılmaz Hocama ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: İsmail ARSLAN /Akçakale

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...