AKÇAKALE’DE 300 KİŞİYE İŞ EKMEK! PROTOKOL İMZALANDI…
Reklam
  • Reklam

AKÇAKALE’DE 300 KİŞİYE İŞ EKMEK! PROTOKOL İMZALANDI…

Akçakale Belediyesi, ilçe’de istihdam projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

02 Şubat 2021 - 13:04

Göreve geldiği günden buyana yaptığı projelerle ilçe’nin çehresini değiştiren Başkan Yalçınkaya, istihdam projelerini tek tek hayata geçiriyor. Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Akçakale Belediyesi’nin ortak projesiyle İlçe’ye 300 kişilik Tekstil Atölyesi’nin protokolü imzalandı.

En yakın sürede İlçe’ye büyük katkı sağlayacak olan Tekstil Fabrikası 3 vardıya şeklinde bin Aileye ekmek kapısı olmayı hedefliyor.

Protokol imza töreninde konuşan Başkan Yalçınkaya; “ Göreve geldiğimiz günden beri belediyemizi borçlandırmadan hibe yoluyla İlçemize bir çok proje kazandırdık, kazandırmaya’da devam ediyoruz. Karacadağ Kalkınma Ajansımızla yapmış olduğumuz 300 kişilik, tekstil Fabrikamızın bu gün imzasını atıyoruz. Bu Fabrikamız 3 vardıya  şeklinde çalışırsa bin Aile’ye iş, ekmek kapısı açmış olacağız. Biz eser bırakmakta kararlıyız. Kimse bizi bu yoldan asla yıldıramaz. İnşallah 5 yılın sonunda İlçemizi sosyal tesisleriyle, çevre düzenlemeleriyle, istihdam projeleriyle Türkiye’de örnek ilçe haline dönüştüreceğiz. Bu proje’nin hayata geçirilmesi noktasında bizlere büyük destek veren Karacadağ Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkür ediyorum. Allah Yar ve Yardımcımız olsun”dedi.

Akçakale Kültür merkezinde yapılan Protokol törenine, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Karacadağ Kalkınma Ajansı müdürü HasaN Maral  Ak Parti ilçe başkanı İbrahim yıldık ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kültür merkezi müdürü Hayati Yıldık ve yetkililer katılım gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.